Julklänning - Massor med julklänningA--0A-EG - EX - U2-0

Julklänning hos Slipzen

Julklänning hos Slipzen i Sköndal I Sköndal finns endast en klädbutiker som erbjuder vackra julklänningar nämligen Slipzen. Kvalité och priser på en julklänning kan skifta ganska mycket men även modellen på klänningen. Därför kan det vara bra att jämföra julklänningarna och andra julkläder med fler klädaffärer i Stockholms län där Sköndal ligger. Glöm inte att se om du samtidigt kan hitta en snygg jultröja eller julstrumpa så behöver du inte åka flera gånger.

Priserna på julklänningar eller juldräkter på små orter oftast är lite lägre så därför bör du undersöka med de klädaffärer som ligger på mindre orter liknande Sköndal. Eftersom det inte finns så många fler som säljer julklänningar på samma ort som Slipzen så ska du naturligtvis först besöka Slipzen för de kanske har den där julklänningen som du alltid drömt om.

H-EG - EX - U2-1

Bäst är att kontakta Slipzen för att titta på någon julklänning på nedanstående sätt:


SlipzenKonditorsvägen 1
128 69   Sköndal
073-698 91 28


Juliga & ljuvliga julkläder hittar du bäst hos


Mer fakta om julklänningar

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om julklänningar, jultröjor, julunderkläder men också en del roliga och lustiga saker gällande klänningar till julen.

I-EG - EX - U2-2
I-EG - EX - U2-3


Meny - Julklänning
Till förstasidan på www.julklanning.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Sverige Röd klänning?BarnklänningNyheter